CHP AYDIN KADIN KOLLARI BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Haber Tarihi: 07.03.2022

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile CHP Ilçe Kadin Kollari Baskanlari, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü özelinde nezaket ziyaretinde bulundu.

Türkiye’nin önde gelen kadin siyasetçilerinden birinin Baskan Çerçioglu oldugunun altini çizen CHP’li kadinlar, bunun çalismalarinda kendilerine özgüven verdigini belirterek, birçok konuda öncü olan belediyecilik hizmetleri ve basarili çalismalarindan dolayi Baskan Çerçioglu’nu tebrik etti.

Kadinlarin siyasette daha fazla yer almasi gerektigine ve bunun için çözümün sorumluluk alarak çok çalismak olduguna vurgu yapan Baskan Çerçioglu, CHP heyetini agirlamaktan mutluluk duydugunu ifade ederek, nazik ziyaretleri için tesekkür etti.