BAŞKAN ÇERÇİOĞLU MS HASTASI KADILAR MUHTARI YAŞAR’IN AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE TALEBİNİ YERİNE GETİRDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yaklaşık bir yıl önce Multiple Skleroz (MS) teşhisi konulan, hastalığının ilerlemesi sebebiyle de tekerlekli sandalye ihtiyacı ortayla çıkan Çine Kadılar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Yaşar’ın talebini yerine getirdi.
Haber Tarihi: 04.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yaklasik bir yil önce Multiple Skleroz (MS) teshisi konulan, hastaliginin ilerlemesi sebebiyle de tekerlekli sandalye ihtiyaci ortayla çikan Çine Kadilar Mahallesi Muhtari Hüseyin Yasar’in talebini yerine getirdi.

Dört dönemdir muhtarlik yapan Hüseyin Yasar, yaklasik bir yil önce merkezi bir sinir sistemi hastaligi olan MS’ye yakalandigini ögrendi. Geçen süreçle birlikte hastaligi ilerleyen Yasar’in tekerlekli sandalye ihtiyaci ortaya çikti. Talebini Baskan Çerçioglu’na ileten Yasar’in akülü tekerlekli sandalye talebi Baskan Çerçioglu tarafindan yerine getirildi.

Akülü tekerlekle sandalyesi Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas ve Çine Belediye Baskanvekili Hasan Yörük tarafindan teslim edilen Yasar duygularini, “Özlem Baskan bizleri hiçbir zaman yalniz birakmiyor. Vatandaslarimizin ihtiyaçlarina her zaman yetisiyor, vatandaslarimizin yardimina kosuyor. Baskanimiza akülü tekerlekli sandalye ihtiyacimi karsiladigi için çok tesekkür ediyorum” sözleriyle ifade etti.

Hüseyin Yasar’a geçmis olsun dileklerini ileten Baskan Çerçioglu ise her zaman kendisinin yaninda olacaklarini söyledi.

|