AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YEŞİL ALANLARI BAHARA HAZIRLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi kentin yeşil alanlarını bahara hazırlıyor. Birçok nokta rengârenk çiçeklerle süslenirken, peyzaj çalışmalarıyla birlikte bakım, onarım ve çevre düzenlemeleri de yapılıyor.
Haber Tarihi: 03.03.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ekipleri bahari karsilamaya hazirlandigimiz bugünlerde, sorumluluk alanindaki tüm yesil alan ve parklarda bakim, onarim ve çevre düzenlemesi çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin kendi seralarinda yetisen mevsim çiçekleriyle; caddeler, kavsaklar, refüjler, bulvarlar ve parklar estetik donuslarla süslenirken, bir yandan da çimler ve agaçlarda budama, kent mobilyalari ve oyun gruplarinda onarim islemleri yapiliyor. Genel Sekreter Yardimcisi Tahsin Kocaman ile Park ve Bahçeler Dairesi Baskani Vicdan Çetav çalismalari yerinde takip ederek, yapilacak olan yeni islerle ilgili tespitler yapti.

Yapilan çalismalarla kente görsel zenginlik katan ve piril piril hale getirilen alanlar, vatandaslar tarafindan da begeni ile karsilaniyor.

“Vatandaslarimizin baktigi her yerde çiçekler açsin istiyoruz.”

Büyüksehir Belediyesi ekiplerinin ilgilendigi noktalarin, bakimli ve halkin kullanimina en uygun sekilde her zaman hazir oldugunu belirten Aydin Büyüksehir Baskani Özlem Çerçioglu, “Sehirlere nefes aldiran yesil alanlari daima bakimli tutuyor ve vatandaslarimizin keyif alarak kullanmasini saglamaya çalisiyoruz. Yaklasan bahar günleri öncesinde ekiplerimizin çalismalariyla çok güzel görseller ortaya çikiyor. Vatandaslarimizin baktigi her yerde çiçekler açsin istiyoruz. Bunun için de ekiplerimiz yogun bir sekilde çalismaya devam edecek.” seklinde konustu.

|