AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi: 02.03.2022

Soguk havalar ve kar yagisi, Aydin’in yüksek kesimlerinde etkisini sürdürüyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri ise kar yagisinin etkili oldugu noktalarda hazir olarak bekleyen is makineleri ile çalismalarini sürdürüyor.

Kar yagisinin günlük hayati olumsuz etkilememesi, yollarda ulasimin aksamamasi ve buzlanmayi önlemek için kar küreme ile tuzlama çalismalarini 7/24 esasina göre yerine getiren Büyüksehir ekipleri; Koçarli, Buharkent, Kuyucak, Bozdogan, Karacasu, Nazilli, Sultanhisar, Kösk ve Çine ilçelerinde çalismalarina devam ediyor.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

Kar yagisiyla yollarda olusabilecek aksamalarin önüne geçebilmek için Büyüksehir ekiplerinin görev basinda oldugunu belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, yapilan çalismalarla yollarin daha güvenli hale getirildigini belirtti. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin ihtiyaç dogrultusunda Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.