AYDIN’IN ALTYAPISI ASKİ’NİN ÇALIŞMALARIYLA GÜÇLENİYOR

Haber Tarihi: 02.03.2022
|

Aydin’in dört bir yaninda altyapi hizmetlerini planli bir sekilde sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi, yenilenmis ve güçlendirilmis altyapi aglari olusturuyor. Bu kapsamda kalici yatirimlara imza atan ASKI Genel Müdürlügü, es zamanli olarak birçok noktada; içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon hat çalismalari gerçeklestiriyor.

Içme suyu altyapi agi güçleniyor

Çözüm odakli, hizli ve etkili çalismalarla yatirimlari hayata geçiren ASKI ekipleri, hem mevcut hatlari yeniliyor hem de yeni aglar olusturuyor. ASKI ekiplerinin çalisma takvimi dogrultusunda; Efeler’in Savrandere Mahallesi’nde, Koçarli’nin Biyikli Mahallesi’nde ve Yenipazar’in Karacaören Mahallesi’nde içme suyu sebeke hatti yapim çalismalari yapiliyor. Içme suyu hatlarina yeni kaynaklar olusturmak ise Kuyucak’in Basaran Mahallesi’nde içme suyu kaynak drenaj çalismasi gerçeklestiriliyor.

Yagmur suyu hatlarinin iyilestirilmesi ve yeni hatlar olusturulmasi için yapilan çalismalar kapsaminda, ASKI ekiplerince Karpuzlu’nun Hatipkisla Mahallesi’nde ve Kösk ilçesi Gökkiris Mahallesi’nde yagmur suyu hatti yapim islerine devam ediliyor.

Kanalizasyon hatlari yenileniyor

Gelisen kentin artan ihtiyaçlari dogrultusunda kanalizasyon altyapi agina yeni yatirimlar yapan ASKI ekipleri; Efeler’in Ata Mahallesinde, Incirliova’nin Acarlar mahallesinde, Kusadasi’nin Davutlar Mahallesi ve Güzelçamli Mahallesi’nde hat yapim çalismasi gerçeklestiriyor.

ASKI’nin mahallelerinde gerçeklestirdigi hizli, etkin ve çözüm odakli hizmetlerinden memnuniyet duyduklarini belirten vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|