"KUŞADASI'NA YAKIŞAN BİR ALAN KAZANDIRDIK"

Başkan Çerçioğlu Kuşadası TARİŞ Alanı'nın Aydın halkının vergileriyle kamulaştırıldığının altını çizdi
Haber Tarihi: 28.02.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel'le birlikte, Kusadasi'na kazandirilan Kusadasi TARIS Alani'nda incelemelerde bulundu.

Kusadasi'na yakisan bir alan kazandirdiklarini ifade eden Baskan Çerçioglu, eger alan kamulastirilmasaydi buraya da otel yapilacagina dikkat çekti. Baskan Çerçioglu "Otel olsaydi blok olarak bir beton yiginiyla karsilasacaktik. Simdi burada Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi'nin hizmet binasi, kültür merkezi ve çok amaçli salonlari olan; altinda ve arkasinda otopark olan Aydin halkinin kullanabilecegi bir proje gerçeklestirdik. Bu projeye en basta karsi çikanlar oldu. Biz de, birakin Kusadasi halki kullansin, dedik. Burasi bu kordonda yapilasmanin olmadigi tek alandi. Benim vicdanim buranin otel olmasina elvermedi, bundan dolayi kamulastirdik" dedi.

Alanin, Aydin ve Kusadasi halkindan toplanan vergilerle kamulastirildiginin altini çizen Baskan Çerçioglu "Iyi ki kamulastirmisiz, burada yasayan tüm vatandaslarimiza hizmet olarak hazirladik. Içerisindeki tescilli binalari, tarihimizi de koruduk. Burasi bir kent meydani oldu, çesitli aktivitelerin yapilabilecegi bir mekan haline geldi" seklinde konustu. Baskan Çerçioglu en büyük tesekkürü Aydin ve Kusadasi halkina sunduklarini ifade etti.

Baskan Çerçioglu, Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel'le birlikte daha güçlü olduklarini, hizmete aç olan Kusadasi'nin bu dönemde hizmet çagi yasadigini ve hizmetlerin katlanarak devam edecegini ifade etti. Baskan Günel ise Baskan Çerçioglu ile birlikte Kusadasi halkina hizmet etmekten onur duyduklarini belirtti.

|