ASKİ ÇALIŞIYOR AYDIN’IN ALTYAPISI YENİLENİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, kent genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile yenilemiş ve güçlü hatlar inşa ediyor.
Haber Tarihi: 12.02.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi ASKI Genel Müdürlügü, kent genelinde sürdürdügü altyapi çalismalari ile yenilemis ve güçlü hatlar insa ediyor. ASKI bu kapsamda Aydin’in her bir kösesinde içme suyu, yagmur suyu ve kanalizasyon hatlari olusturuyor. ASKI bu yatirimlarla altyapida kalici hizmetler sunarak güçlü bir altyapi agi kuruyor.

Içme ve yagmur suyu agi yenilerek büyüyor

Hizmet odakli belediyecilik anlayisiyla kentin altyapisini yenilemek için es zamanli olarak pek çok noktada içme suyu hatlarini yatirim gerçeklestiren ASKI, hem mevcut hatlari yeniliyor, hem de yeni hatlar olusturuyor. ASKI ekipleri bu kapsamda; Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde, Didim’in Hisar Mahallesi 2822 sokakta, Kuyucak’in Azizabat Mahallesi’nde iki farkli noktada, Incirliova’nin Köprüovasi Mahallesi’nde ve Didim’in Efeler Mahallesi 1664 sokakta içme suyu sebeke hatti yapim çalismalarini sürdürüyor. ASKI ekipleri ayrica Kuyucak’in Basaran mahallesinde de içme suyu kaynak drenaj çalismasi gerçeklestiriyor.

Planli ve kuralli hizmetler bütünü dogrultusunda yagmur suyu hatlarini da yenileyen ASKI ekipleri, bu kapsamda altyapi agini genisleterek; Bozdogan’in Kilavuzlar Mahallesi’nde, Efeler’in Dalama Mahallesi 13 Sokak’ta, Karpuzlu’nun Ovapinar Mahallesi’nde, Karpuzlu’nun Senköy Mahallesi’nde genis çapli borular ile yagmur suyu hatti yapim süreçlerine devam ediyor.

Kanalizasyon hatlari yenileniyor

Kanalizasyon altyapi agina yeni hatlar eklemek için de yatirimlarini sürdüren ASKI ekipleri; Incirliova’nin Acarlar Mahallesi’nde, Efeler’in Mimar Sinan Mahallesi Sinan 1 Caddesi’nde, Kusadasi’nin Ege ve Davutlar mahallelerinde, Didim’in Altinkum Mahallesi 218 Sokak’ta ve Efeler’in Umurlu Mahallesi 2045 Sokak’ta kanalizasyon hatti yapim ve yenileme çalismalari gerçeklestiriyor. ASKI’nin hizli, etkin ve çözüm odakli hizmetlerinden memnuniyet duyduklarini belirten vatandaslar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

|