AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi: 09.02.2022
|

Kar yagisi Aydin’in yüksek rakimli bölgelerinde etkisini sürdürüyor. Hava durumunun takibini yapan ve önlemlerini alan Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri, yagisinin etkili oldugu yerlerde hazir olarak bekleyen is makineleri ile çalismalarina devam ediyor.

Kar yagisinin günlük hayati olumsuz etkilememesi için önlemlerini alan Büyüksehir ekipleri, yollarin kapanmamasi ve buzlanmayi önlemek için, kar küreme ve tuzlama çalismalari gerçeklestiriyor. Büyüksehir ekipleri bu kapsamda yaptigi çalismalarini; Karacasu, Nazilli ve Kuyucak ilçelerinde 7/24 esasina göre sürdürüyor.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

Kar yagisinin günlük yasami olumsuz etkilemesini engellemek için Büyüksehir ekiplerinin önlemlerini alarak çalistigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu; yapilan çalismalarla yollarin daha güvenli hale getirildigini belirtti. Baskan Çerçioglu vatandaslarin her türlü ihtiyaci için Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.

|