AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MASKE DAĞITIMINI SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi: 07.02.2022
|

Yaklasik iki yildir tüm dünyada etkisini sürdüren Covid-19 pandemisi, ugradigi varyantlarla etkisini hala güçlü bir sekilde sürdürüyor. Son dönemlerde artis gösteren vaka sayilari ise bunu ispatlar nitelikte görünüyor. Gündelik hayatimizin bir parçasi haline gelen maskeler ise hayati derecedeki önemi hala koruyor.

Pandeminin ilk günlerinden bu yana maske, mesafe ve temizlik üçlüsüne uyumlu sekilde hizmetlerini sürdüren Aydin Büyüksehir Belediyesi; maske ve dezenfektan tedariki konusunda daima vatandaslarin yaninda oldu. Maske dagitimina hiç ara vermeyen Büyüksehir Belediyesi, yüz yüze egitimin baslamasi ile birlikte ögrencilerin artan maske ihtiyaci içinde sahada yerini almayi sürdürüyor. Aydin’in tüm ilçelerinde Aydin Büyüksehir Belediyesi Hizmet Agi (AYBA) ekipleri günün erken saatlerinden itibaren okullarda ögrencileri karsilayarak maske dagitimi yapiyor.

Baskan Çerçioglu: Vaka oranlari herkesin kurallara uymasi gerektigine isaret ediyor

Vaka oranlarinin artis gösterdigine dikkat çeken Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskani Özlem Çerçioglu, toplum sagligini korumak için kurallara uyulmasi gerektigine belirterek “Zaman geçtikçe aliskanliklarla birlikte kurallarda gevseme egilimi olsa da, koronavirüs hala etkisini ilk günkü gibi hissettiriyor. Özellikle son haftalarda yükselise geçen vaka oranlari herkesin kurallara uymasi gerektigine isaret ediyor. Bu gerçek, toplum sagligini korumak için herkesin daha dikkatli olmasi ve maske, mesafe, temizlik kurallarina uymasini zorunlu kiliyor. Pandeminin ilk günlerinden bu yana milyonlarca maske dagittik. Okullarin baslamasi ile yavrularimizin maske ihtiyacini karsilamak için okullarda da maske dagitiyoruz. Böylelikle hem ihtiyaçlarini karsiliyor, hem de farkindalik olusturarak bu aliskanligi sürdürmelerini istiyoruz” dedi.

|