AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN REGAİP KANDİLİ’NDE HELVA İKRAMI

Aydın Büyükşehir Belediyesi mübarek üç ayların başlangıcı olarak kabul edilen Regaip Kandili’nde 17 ilçede 23 farklı noktada binlerce Aydınlıya helva ikramında bulundu.
Haber Tarihi: 03.02.2022

Aydin Büyüksehir Belediyesi mübarek üç aylarin baslangici olarak kabul edilen Regaip Kandili’nde 17 ilçede 23 farkli noktada binlerce Aydinliya helva ikraminda bulundu.

Vatandaslarin Regaip Kandilini kutlayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Tüm insanliga saglik, baris ve huzur getirmesi dilegiyle; Regaip Kandilimiz mübarek olsun” ifadelerini kullandi.

Büyüksehir Belediyesi’nin bu özel günü vatandaslarla birlikte geleneklere göre kutlamasindan memnuniyet duyan vatandaslar, helva ikrami yapilmasi nedeniyle Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.