AYDIN ZİRAAT MÜHENDİSLERİ ODASI"NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU"NA ZİYARET

Aydın Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Zeki Oymak ve oda yönetim kurulu üyeleri Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na nezaket ziyaretinde bulundu.
Haber Tarihi: 02.02.2022

TMMOB Aydin Ziraat Mühendisleri Odasi Sube Baskani Zeki Oymak ve oda yönetim kurulu üyeleri Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Ziraat Mühendisleri Odasi Sube Baskani Oymak, Baskan Çerçioglu'na Aydin tariminin gelismesine ve Aydinli üreticilere verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti. Her zaman üreticinin yaninda olacaklarinin altini çizen Baskan Çerçioglu ise nazik ziyaretlerinden dolayi Aydin Ziraat Mühendisleri Odasi Sube Baskani Oymak'a ve yönetim kurulu üyelerine tesekkür etti.