AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Haber Tarihi: 25.01.2022

Tüm yurtta etkisini hissettiren soguk havalar ve yogun kar yagisi, Aydin’in yüksek kesimlerinde de etkili oldu. Hava durumunun seyrini an be an takip eden Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri, kar yagisinin etkili oldugu noktalarda hazir olarak bekleyen is makineleri ile çalismalarini sürdürüyor.

Yollarin kapanmasi ve buzlanmayi önlemek için kar küreme ile tuzlama çalismalarini yogun bir sekilde yapan ekipler; gündelik hayatin ve ulasimin aksamamasini saglayan hizmetlerine; Koçarli, Karpuzlu, Çine, Karacasu, Bozdogan, Buharkent, Kuyucak ve Nazilli ilçelerinde 7/24 esasina göre devam ediyor.

“Hizli çözüm için 444 40 09”

Karli yollarda yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçebilmek için mücadele ettiklerini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, sürücülere yola çikarken tedbirli olma çagrisi yapti. Baskan Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi" hattini arayabileceklerini belirtti.