AYDIN’IN SULTANLARI PTT’YE ŞANS TANIMADI

Haber Tarihi: 22.01.2022

Aydin Büyüksehir Belediyespor, misli.com Sultanlar Ligi'nin 16. hafta maçinda evinde PTT’yi agirladi. Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan karsilasmada firtina gibi esen Aydin’in Sultanlari rakibine set vermeden maçi 3-0’lik net bir skorla kazandi.

Üstün bir oyun ortaya koyarak maça hizli baslayan Aydin’in Sultanlari, karsilikli sayilarin ardindan setin sonunu daha iyi oynayan taraf oldu ve seti 26-24 kazandi. Ikinci sette de sahaya etkili oyun yansitan Sultanlar, üst üste aldigi sayilar ile rakibini oyundan düsürdü ve ikinci seti 25-17'lik skorla farkli kazandi. Üçüncü sette de rakibine parkeyi dar eden Sultanlar, 25 - 20'lik skorla seti tamamlayarak, maçi rahat bir sekilde almayi bildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, basarili bir oyun ile maçi kazanan oyunculari ve teknik heyeti tebrik etti.