MUHTAR AVCI: ASKİ SONUNA KADAR GİTTİ VE SUYU BİZE TEMİN ETTİ

Haber Tarihi: 21.09.2022
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon (ASKI) Genel Müdürlügü’nün kent genelinde vatandaslarin hayat kalitesini arttiran çalismalari devam ediyor. Baskan Özlem Çerçioglu’nun hizmet odakli belediyecilik anlayisi ile yatirimlarini sürdüren ASKI, Koçarli’nin Esentepe Mahallesi’nde yaptigi sondajla mahallenin içme suyu ihtiyacini uzun yillar karsilayacak bir çalismaya imza atti.

“Mahallemizin su ihtiyacinin yüzde yüzü karsilanmis olacak.”

Esentepe Mahallesi Muhtari Muharrem Avci, mahallesinde yapilan sondaj çalismasiyla vatandaslarin içme suyu ihtiyacinin karsilandigini belirtti. ASKI’nin yogun çalismasi sonucunda suya çok derinlerde ulastiklarini ifade eden Muhtar Avci, “ASKI suya ulasmak için elinden gelen çabayi gösterdi, sonuna kadar gitti ve suyu bize temin etti. Sondaj çalismasi sonrasinda hatlari çekildi ve mahallemize su temin etmeye basladik. Bu çalismayla artik mahallemizin su ihtiyacinin yüzde yüzü karsilanmis olacak.” dedi.

“Aydinimizin Topuklu Efesi Özlem Baskanimiza çok tesekkür ediyorum”

Yapilan hizmetten duyduklari memnuniyeti dile getiren Muhtar Avci, “Bizim su sorunumuz artik bitti. Tahlilleri yapildi, suyumuz çok güzel. Aritmaya ihtiyaç duymadan kullanacagiz. Mahalleliler de çok memnun ve ‘Özlem Baskan’dan Allah razi olsun’ diyorlar. Aydinimizin Topuklu Efesi Özlem Baskanimiza bizlere bu destegi verdigi için mahallem ve sahsim adima çok tesekkür ediyorum.” dedi.

|