BAŞKAN ÇERÇİOĞLU ÇAKIRBEYLİ KÖY PAZARINI GEZDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Çakırbeyli Köy Pazarı”nı gezdi, pazarcı esnafını ziyaret etti.
Haber Tarihi: 17.10.2016
|

Baskan Çerçioglu’na, CHP Aydin milletvekili Metin Lütfi Baydar, Çakirbeyli Muhtari Mehmet Demir’de eslik etti.  Çakirbeyli halki ve pazarci esnafiyla sohbet eden Baskan Çerçioglu, köy pazarinda alisveris de yapti.

“HER ZAMAN ÜRETICININ YANINDAYIZ”

Tek Tek pazarda kurulan stantlari gezen Baskan Çerçioglu yerel ürünlerin vatandasla bulusmasindan dolayi mutlu oldugunu belirterek, “Biz her zaman üreticimizin ve çiftçimizin yanindayiz. Buradaki ürünler bahçeden direk tezgaha geliyor. Aydinli vatandaslarimiz mutlaka Çakirbeyli’ye gelip pazar yerini görsünler. Ben de Çakirbeyli’ye belli araliklarla gelip pazar esnafimiz ile bulusacagim. Bana verdikleri destekten dolayi çok tesekkür ediyorum. Burada Adnan Menderes Ani Müzesi’ni de yaptik. Gelsinler görsünler burayi da gezsinler” dedi.

“HALK ISTER BÜYÜKSEHIR YAPAR”

Çogunlugu kadinlardan olusan köy pazari esnafinin tezgah açtigi pazara Aydinli vatandaslarin yogun ilgi gösterdigini söyleyen Baskan Çerçioglu, “Burada vatandaslarimiz kendi ürettikleri dogal ürünlerin satisini yapiyor. Aydinli vatandaslarimiza pazara gösterdigi yogun ilgiden dolayi tesekkür ediyorum. Amacimiz vatandaslarimizi memnun etmek. Halk ister Büyüksehir Belediyesi yapar.”  diye konustu.

BAYDAR: “KESKEK EZER GIBI EZECEGIZ”

Pazar gezisi sirasinda  Baskan Çerçioglu’na eslik eden Milletvekili Baydar, rakiplere keskek göndermesinde bulundu. Baskan Çerçioglu kendi elleriyle keskek kazanini karistirip ikram yaparken Baydar, keskekten yola çikarak rakiplerine gönderme yapti.  Milletvekili Baydar, “Iyi bir keskek etle dövülerek yapilir ve lezzeti de ondan gelir. Bizde önümüzdeki seçimlerde tüm rakiplerimizi keskek gibi ezerek yenecegiz. Aydin’in nefes alacagi organik ürünleri tadacagi ve  köylünün kendi ürettigi ürünlerini alabilecegi bir mekan yaratilmasi açisindan bu köy pazarini Aydin’a kazandiran Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkür ediyorum” dedi.

|