ÇİNE İTFAİYE BİNASI VE KALABAK ÇAYI KÖPRÜSÜ HİZMETE AÇILDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı temel atma ve açılış programlarına hız kesmeden devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.10.2016
|

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, 15 Temmuz Demokrasi Kavsagi gibi önemli bir projenin ardindan Çine Ilçesinde Yeni yapilan Itfaiye Binasi ve Kalabak Çayi köprüsünü hizmete açti.

Çinelilerin yogun ilgi gösterdigi ve adeta bayram havasinda geçen açilisa ilçe belediye baskanlari ve çok sayida vatandas katildi.

 

ÇINE’YE DÜGÜN SALONU MÜJDESI

Itfaiye binasinda gerçeklestirilen açilista konusan Baskan Çerçioglu “Büyüksehir Belediyesi olarak Çine’ye yerel seçim döneminde söz verdigimiz bütün yatirimlari sirasiyla gerçeklestiriyoruz. Bunlar yetmez Çine’ye yeni eserler kazandirmak için çalisiyoruz. Bu güne kadar mahallelerimizde dahil olmak üzere Çine’ye 11 Milyon tl yol yatirimi yaptik. 2017 yilinda bunun 2 katini yapmayi planliyoruz. Bundan kisa zaman önce uzun yillar beklediginiz spor tesisi ve yüzme havuzunu hizmetinize açmistik. insaati devam eden Terminal binamizin da açilisini hep beraber yapacagiz. Buradan sizlere bir müjde daha vermek istiyorum. 4 milyon 200 bin liraya mal olacak Açik ve kapali dügün salonlarinin müjdesini veriyorum. 2017 Haziran ayinda dügünlerinizi burada yapacaksiniz. Sizlere hizmetin en iyisi yakisir.” Dedi.

 

ÇINE’DE 30 MILYON TL’LIK  ASKI ,11 MILYON TL’LIK YENI YOL YATIRIMI GERÇEKLESTI

Baskan Çerçioglu, Çine’ye yapilan yatirimlari paylasmaya devam etti. Çine’de 11 Milyon TL’lik yeni yol yatirimi gerçeklestirdiklerini kaydeden Baskan Çerçioglu; “ASKI olarak 30 Milyon TL’lik içme suyu hatti, kanalizasyon hatti yagmur suyu hatti yaptik. Seferler mahallesi içme suyu aritma tesisimizi de hizmete açtik. Çine atik su aritma tesisimiz gerçeklestirdigimiz bakim ve tadilatlardan sonra sorunsuz olarak hizmet vermektedir. Camizagili, Çalti, Kuruköy ve Cuma mahallelerimizde paket aritma tesislerimizin planlamasini bitirdik. Bugün sizlerle beraber Çine itfaiye binamizi ve Kabalak Çayi köprümüzün açilisini gerçeklestiriyoruz. Bu köprü maliyeti 1 Milyon TL. olan fore kaziklarla desteklenmis bir köprüdür.” Seklinde konustu.

 

ÇINEYE HIZMET BIZLE GELDI

Aydin için, Çine için kim tas üstüne tas koyarsa her zaman destek oldugunu ve bundan sonrada destek olacagini belirten Baskan Çerçioglu “Çine’ye bizden fazla yatirim kimse yapmamistir. Çine’ye hizmet bizle geldi. Ben her zaman vatandasimin yanindayim. Yaptiklarim yapacaklarimin garantisidir.” sözleri Çinelilerden büyük alkis aldi. Konusmalarin ardindan okunan dualarla Çine Ilçesinde Yeni yapilan Itfaiye Binasi ve Kalabak Çayi köprüsü Baskan Çerçioglu tarafindan hizmete açildi. Açilisin ardindan Baskan Çerçioglu vatandaslarin sevgisiyle Çine’den ayrildi. 

|