BÜYÜKŞEHİR’DEN 17 İLÇEDE AŞURE HAYRI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Muharrem Ayı sebebi ile tüm ilçelerde aşure hayrı gerçekleştiriyor.
Haber Tarihi: 11.10.2016

Il genelinde yapilacak asure hayrinda toplam 30 bine yakin vatandasa asure dagitimi yapilacak.

Asure hayri 17 ilçede dagitilmaya baslandi. 11 Ekim tarihinde Merkez Efeler ilçesi ile Koçarli, Nazilli, Bozdogan, Söke’de dagitimi yapildi. 12 Ekim tarihinde Yenipazar, Kösk, Karacasu, Kusadasi, 13 Ekim tarihinde Kuyucak, Çine, Karpuzlu, Germencik, Didim, 14 Ekim tarihinde ise Buharkent, Sultanhisar, Incirliova’da asure hayri dagitimi devam edecek.

Vatandaslar asure hayrina yogun ilgi göstererek uzun kuyruklar olustururken Aydin Büyüksehir Belediyesine ve Baskan Özlem Çerçioglu’na duyarliligindan dolayi tesekkürlerini ifade ettiler.