DÜNYA BARIŞ KUPASI’NIN İLK VURUŞUNU BAŞKAN ÇERÇİOĞLU YAPTI

Dünya Barış Kupası Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası Kuşadası’nda 4 gün sürecek Turnuvaya Türkiye’den 10,yurt dışından 6 olmak üzere toplam 16 takım katıldı.
Haber Tarihi: 07.10.2016

Turnuva Aydin Büyüksehir Belediyesi, Kusadasi Belediyesi Ege Masterler Federasyonu(EMF) ve Kusadasi On Numara sportif A.S.’nin destekleriyle Kusadasi Atlantigue Holiday Clup spor Tesisleri’nde basladi. Açilis maçinda ilk vurusu Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu yapti.

Turnuvaya Türkiye’den Ege Üniversitesi, EMF Baskanlar Karmasi, Seferihisar Teos, Dikili Kardes, Diyarbakir Diski, Mersin Toros, Uzunköprü, Nazilli Manavgat, Kusadasi, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti (KKTC )’den Marmara ve Yildirim, Kosova’dan Prizren, Bulgaristan’dan Svetkavitsa, Romanya’dan Tomis Constante, Ukrayna’dan Metalurji Zaporoje Masterler takimlari katildi.

Baskan Çerçioglu Turnuvaya katilan Takimlara basarilar diledi. Turnuvaya katilan kulüpler Baskan Çerçiogluna plaket ve çesitli hediyeler verdi.