KÖPRÜLÜ KAVŞAKLAR BAYRAM’DA KUŞADASI TRAFİĞİNİ RAHATLATTI

Aydın Büyükşehir Belediyesince ilin turizm merkezlerinden Kuşadası’nın trafik sorununu asgariye indirmek amacı ile yapılan Atatürk 1 ve Atatürk 2 köprülü kavşakları Kurban Bayramı boyunca ilçenin trafik akışında önemli bir rahatlama getirdi.
Haber Tarihi: 17.09.2016
|

Kusadasi Hacifeyzullah Mahallesi’nde , Sabri Mumcu Caddesi üzerinde yapilan köprülü kavsaklar geçtigimiz ay, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu tarafindan, vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi coskulu bir törenle hizmete açilmisti. Kurban Bayrami boyunca bulundugu mevkideki trafik akisini rahatlatan köprülü kavsaklarin son derece faydali birer yatirim oldugunu kaydeden Kusadali vatandaslar ve Baskan Çerçioglu’na Kusadasi’na gösterdigi ihtimam sebebi ile tesekkürlerini  ilettiler.

Iki köprülü kavsagin toplam uzunlugu 850 metredir. Toplam 2 bin metre yol çalismasi yapildi. Hizmete giren iki köprülü kavsak, Kusadasi’nin Otogar, Mezarlik, Sabri Mumcu Caddesi, Kadinlar Denizi ve Yüksel Yalova Caddesinin kesistigi güzergahlari kapsiyor. Bu bölgede iki köprülü kavsak ile birlikte çok daha güvenli, konforlu, hizli ve kesintisiz bir ulasim saglanmis oldu.

|