AYDIN TEKSTİL PARKI DOLUP TAŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 dönümlük bir alanda hizmete açılan Aydın Tekstil Parkı Aydınlılardan büyük ilgi görüyor.
Haber Tarihi: 15.09.2016
|

Aydinlilar özellikle aksam saatleri ve hafta sonlarinda aileleri ile birlikte Aydin Tekstil Parkinda keyifli saatler geçiriyorlar.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin’in merkezindeki tek yesil alan olan 177 dönümlük Aydin Tekstil alanini 100 Milyon TL’ye büyük bir mücadele ile kamulastirarak Aydin’a kazandirmis, kisa süre öncede 40 dönümlük alani Aydin Tekstil Parki olarak vatandaslarin hizmetine açmisti.

 

VATANDASIMIZ ISTEDI BIZ YAPTIK

177 dönümlük alanin 40 dönümünü park ve piknik alani olarak Aydinlilarin hizmetine sunan Baskan Çerçioglu, “Vatandaslarimizin burayla ilgili düsüncelerini sandik koyarak sorduk. Ben zaten sonucun yesil alan çikacagini tahmin ediyordum. Vatandas ne istiyorsa biz onu yapiyoruz. Fabrika binasi da fuar alani olacak. Çünkü Aydin’in çok ciddi fuar alanina ihtiyaci var. Çok amaçli salonlar olusturulacak ve kafeler, çay bahçeleri yani Aydin halkina hizmet edecek sosyal mekânlar olusacak. Sportif faaliyetler, kosu yollari açilacak. Içerisinde bin tane tescilli çam agaci var. Bes bin agaç daha dikecegiz" diye konustu.

 

BETON YIGINI YAPTIRMAM

Tekstil alani ile ilgili her zaman akillarinda yesil alan oldugunu kaydeden Çerçioglu, "Buradan bir kez daha söylüyorum. Burayi hiç kimse ben oldugum sürece beton yiginina çeviremez. Hiçbir zaman bunu yaptirmam" dedi. Aydin Tekstil'de hemen hemen her aileden bir üyenin çalistigini kaydeden Çerçioglu "Fuar alaninda, bir zamanlar Aydin Tekstilde çalisan isçi kardeslerimizin isimleri ve fotograflarinin sergilendigi bir ani müzesi de olacak. ” dedi.

Vatandaslar, kent merkezinde 40 dönümlük bir yesil alani kendilerine park olarak sunan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu’na tesekkürlerini sunuyorlar.

|