AYDIN’A DEV HİZMET

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yatırım konusunda hız kesmiyor.
Haber Tarihi: 13.09.2016
|

Kemer Mahallesindeki Büyüksehir Belediyesi Spor ve Sosyal Tesis Kompleksini Aydin halki büyük bir heyecanla bekliyor. Baskan Çerçioglu, “Bu tip tesisler, yetenekli genç sporcularimiz için saglikli bir alt yapi kaynagi olacaktirdedi.

Tesis 25 bin metrekare büyüklügündeki arazi üzerine kurulacak. Toplam insaat alani 12 bin 465 metrekaredir. Alanda termal tesis binasi, açik olimpik yüzme havuzu, kapali yari olimpik yüzme havuzu ve spor salonu, tenis kortlari,kafeler,  restaurant, yesil alan ve otoparklar bulunmaktadir.

TESIS ENERJISINI KENDISI ÜRETECEK

Tesis bünyesindeki enerji panelleri ile gün içinde harcadigi enerjinin büyük bir kismini kendisi üretecek. Bu özelligi ile tesis, günes isigindan  yilin önemli bir kismi faydalanan Aydin’da bundan sonra yapilacak tesis ve kompleksler  içinde örnek teskil edecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu,yaklasik maliyeti 26 Milyon TL olan  kompleks ile ilgili olarak "Tesis ile   uzun yillardir eksikligi hissedilen bir yatirimi halkimizin hizmetine sunacagiz. Özellikle gençlerimizin böylesi bir tesisten yararlanabilmesini çok önemsiyorum. Bu tip tesisler, yetenekli genç sporcularimiz için saglikli bir alt yapi kaynagi olacaktir. Kemer Spor ve Sosyal Tesisimizi 1 yil sonra hizmete açacagiz” diye konustu.

|