İLHAN ŞEŞEN TEKSTİL PARK’TA SAHNE ALDI

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 94. yıl dönümünü Aydın Tekstil Parkta coşku dolu bir etkinlikle kutladı.
Haber Tarihi: 08.09.2016
|

Vatandaslarin yogun katilim gösterdigi 7 Eylül Kurtulus Günü coskusunda, Ilhan Sesen ile Kürsat Basar ve Orkestrasi Tekstil Parkta sahne aldi. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydinlilarin alkislari esliginde, vatandaslari selamlayarak alana geldi.

“BU TOPRAKLARDA ESI BENZERI OLMAYAN DESTAN YAZILDI”

Aydin Tekstil Parkta vatandaslara hitap eden Baskan Çerçioglu Bundan 94 yil önce esi benzeri olmayan bir destan yazdi bu topraklarda,”diyerek sözlerine basladiBaskan Çerçioglu sözlerine söyle devam etti;  “Yörük Ali Efe, Albay Sefik, Mestan Efe, Çete Ayse ve daha niceleri Hiç düsünmeden yüreklerini koydular, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün “Ya Istiklal, Ya Ölüm” çagrisina, Dar ettiler düsmana kutsal vatan topraklarini. Fakat vazgeçmediler, vazgeçmiyorlar.Bagimsizligimiza, Cumhuriyetimize ve demokrasimize hala kast etmeye çalisiyorlar.15 Temmuz gecesi, Demokrasimize karsi girisilen pervasiz ve hain saldiriya karsi Milletimiz,  güvenlik güçlerimiz ile birlikte can siperane bir direnis göstermistir.  Bu ugurda canlarini veren vatandaslarimiz ile kahraman güvenlik güçlerimize Allah'tan rahmet diliyor,  bir kez daha terörü siddetle lanetliyorum”

Baskan Çerçioglu’nun konusmasindan sonra sahne alan Ilhan Sesen ile Kürsat Basar ve Orkestrasi Tekstil parki dolduran Aydinlilara unutulmaz bir gece yasatti. Baskan Çerçioglu konser sonunda sanatçilara çiçek takdim ederek vatandaslarin yogun ilgisiyle alandan ayrildi.

|