444 40 09
« Geri Dön

ÇOCUKLARDAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN FİDANLIĞINA ZİYARET

Efeler Aliya İzzetbegoviç İlkokulu anasınıfı öğrencileri, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki çiçek üretim sahasını ziyaret ederek çiçek dikmenin inceliklerini öğrendi.
Haber Tarihi: Friday, March 26, 2021

Efeler Aliya Izzetbegoviç Ilkokulu anasinifi ögrencileri, Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Efeler Mimar Sinan Mahallesi'ndeki çiçek üretim sahasini ziyaret ederek çiçek dikmenin inceliklerini ögrendi.

Çocuklara Aydin Büyüksehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Baskanligi personeli tarafindan çiçeklerle ilgili bilgi verilirken çiçek bakmanin sorumlulugunu ögrenmeleri için birer menekse hediye edildi. Ögrenciler büyüksehir fidanliginda bir taraftan çiçeklerle ilgilenirken bir taraftan da ögretmenlerinden ve Büyüksehir Belediyesi personelinden bitkilerle ilgili bilgi aldi.

Çocuklara doga sevgisi asilamak için onlari toprakla ve çiçeklerle bulusturmaya devam edeceklerini ifade eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu "Çocuklarimizin daha mutlu olduklari bir Aydin için çalismaya devam edecegiz" dedi.