444 40 09
« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOLLARI AÇIK TUTMAK İÇİN GECE MESAİSİ YAPTI

Aydın'ın özellikle yüksek kesimlerinde gece boyunca devam eden kar yağışına karşı Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin kar küreme ve yol tuzlama araçları gündüz çalışmalarının ardından gece mesaisi de yaptı.
Haber Tarihi: Friday, March 26, 2021

Aydin'in özellikle yüksek kesimlerinde gece boyunca devam eden kar yagisina karsi Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kar küreme ve yol tuzlama araçlari gündüz çalismalarinin ardindan gece mesaisi de yapti. Mevsim normallerinin disinda gerçeklesen kar yagisina karsi hazirda bekletilen ekipler 24 saat esasina göre çalisti.

Aydin'in yüksek kesimlerinde baslayan kar yagisiyla birlikte çalismalarina baslayan Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yollarda çalismalarini gece boyunca sürdürdü. Ekipler Efeler, Kösk, Karacasu, Kuyucak, Sultanhisar, Nazilli, Bozdogan ve Buharkent ilçelerinin özellikle yüksek kesimlerinde çalismalarini yogunlastirirken ulasimin sorunsuz saglanmasi için yol açma çalismalarina devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi"ni arayabileceklerini söylerken sürücüleri de yasanabilecek olumsuzluklara karsi yola hazirlikli çikmalari konusunda uyardi.