« Geri Dön

OKUL SERVİSLERİ YOLDA KALAN ÖĞRENCİLERİN YARDIMINA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YETİŞTİ

Mevsim normallerinin dışında gerçekleşen kar yağışı sebebiyle okul servisleri yolda kalan öğrencilerin yardımına Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetişti.
Haber Tarihi: Thursday, March 25, 2021

Aydin genelinde etkisini gösteren kar yagisina karsi Aydin Büyüksehir Belediyesi’nin kar küreme ve yol tuzlama araçlari yol güvenligini sagliyor. Mevsim normallerinin disinda gerçeklesen kar yagisi sebebiyle okul servisleri yolda kalan ögrencilerin yardimina Büyüksehir Belediyesi ekipleri yetisti. Ekipler kara saplanan araçtaki çocuklara kahvalti ikram etti, baska bir ekipse yolu ulasima açti.

Aydin'in yüksek kesimlerinde baslayan kar yagisiyla birlikte çalismalarina baslayan Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri yollarda çalismalarini sürdürüyor. Ekipler ulasimin sorunsuz saglanmasi için kar yagisinin görüldügü yerlerde yol açma çalismalarina devam ediyor. Karla mücadele ekipleri Efeler'de Pasa Yaylasi ve Egrikavak’ta; Kösk'te Kizilcaköy, Menteseler, Cumayani ve Basçayir’da; Karacasu'da Babadag yolunda; Sultanhisar ve Nazilli’nin yüksek kesimlerinde çalismalarini sürdürüyor.

Çocuklarin imdadina Büyüksehir yetisti

Sabah saatlerinde baslayan yogun kar yagisi nedeniyle Kösk ilçesinin Basçayir – Kizilcaköy yol ayiriminda araçlari kara saplanan ögrenci servisine önce Büyüksehir Belediyesi ekipleri ulasti. Büyüksehir ekipleri çocuklara kahvalti ikram ederken yol ulasima açildi.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, mevsim normallerinin disinda gerçeklesen kar yagisinda vatandaslarin her türlü ihtiyaçlari için 444 40 09 numarali "Hizli Çözüm Merkezi"ni arayabileceklerini söyledi.