444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Şimdiye kadar Aydın genelinde binlerce kilometre yol çalışması gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri, yıllık yatırım planı çerçevesinde yeni yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Haber Tarihi: Thursday, September 17, 2020

Simdiye kadar Aydin genelinde binlerce kilometre yol çalismasi gerçeklestiren Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri ekipleri, yillik yatirim plani çerçevesinde yeni yol yapim çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Ekipler Aydin'in dört bir tarafinda eszamanli çalisirken Aydin Büyüksehir Belediyesi Baskan Özlem Çerçioglu, Aydin'i modern yollarla bulusturmaya devam edeceklerini söyledi.

Ekipler Efeler'de Dogu Gazi Bulvari'nda, Sultanhisar'da Jurnali Caddesi'nde, Kusadasi'nda Kasim Yaman Caddesi'nde ve Nazilli Hasköy'de sicak asfalt çalismalarini eszamanli olarak sürdürüyor.

Çine'de çalismalara hiz veren ekipler Kirsakallar- Ovacik-Topçam-Alabayir yolunda yol yapim çalismalarini da sürdürüyor. Ekipler ayrica Koçarli Yagcidere'de, Nazilli Yaylapinar-Çobanlar'da, Bozdogan Çamlidere-Kale'de ve Söke Sazli'da da yol yapim çalismalarina devam ediyor. Sultanhisar'da Kavakli yolu ise bitirilerek hizmete açildi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin yatirimlara durmaksizin devam ettiginin altini çizen Baskan Çerçioglu, yapilan yollarin Aydin'a hayirli olmasini diledi. Baskan Çerçioglu "Ekiplerimiz göreve geldigimiz günden bu yana Aydin'i daha modern yollarla bulusturmak için gece-gündüz çalisiyor. Yillik yatirim programimiza göre yeni yollar yapmaya ve mevcut yollarimizi yenilemeye devam edecegiz" dedi.