444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ MUHTARLARINI DİNLEDİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Nazillili muhtarlarla istişare toplantıları devam ediyor.
Haber Tarihi: Thursday, September 17, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin Nazillili muhtarlarla istisare toplantilari devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir ve CHP Nazilli Ilçe Baskani Serkan Sevim, bu kez Nazilli'nin ova mahallelerinde görev yapan 15 mahalle muhtariyla bir araya geldi.

Toplantiya Bereketli, Beyerli, Dualar, Durasilli, Esenköy, Hamidiye, Hamzalli, Kircakli, Mescitli, Pirlibey, Sevindikli, Toygar, Uzunçam, Yazirli ve Yellice Mahallesi muhtarlari katilirken karsilikli olarak görüs alisverisinde bulunulan toplantida muhtarlarin istek ve talepleri dikkatle dinlendi.

 

Baskanvekili Altintas: Yatirimlarimizi istisarelerle yapiyoruz

Görüs alisverisinin yapildigi muhtar toplantilarinin devam edeceginin altini çizen Büyüksehir Belediyesi Baskanvekili Baris Altintas "Mahallelerimize yapilacak yatirimlarimizi muhtarlarimizla ve vatandaslarimizla istisarelerde bulunarak, onlari da bilgilendirerek yapiyoruz. Bugün de Nazilli muhtarlarimizla bir araya geldik. Halk ister Büyüksehir Belediyesi yapar. Muhtarlarimizin da mahallelerimizde simdiye kadar yapilan yatirimlarla ilgili Baskanimiz Özlem Çerçioglu'na tesekkür etmeleri ve bu memnuniyetlerini söylemeleri bizleri çok mutlu etti" ifadelerini kullandi.

 

Nazilli Muhtarlar Dernegi Baskani Açik: Bilgi alisverisinde bulunduk

Toplantinin oldukça verimli geçtigini söyleyen Nazilli Muhtarlar Dernegi Baskani Zeki Açik, "Bugün gerçekten güzel bir ortamda bir araya gelerek toplanti yaptik. Talep ve ihtiyaçlarimizi Büyüksehir Belediyesi Baskanvekilimiz Baris Altintas'a, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir'a ve CHP Nazilli Ilçe Baskani Serkan Sevim'e anlattik. Mahallelerimizin, eski adiyla köylerimizin eksiklerinin tamamlanmasi konusunda bazi sözler aldik. Bu zamana kadar yapilan hizmetler ve önümüzdeki günlerde yapilacak olan hizmetlerle ilgili bilgi alisverisinde bulunduk. Bu güzel toplantiyi organize eden herkese, toplantiya katilan muhtarlarimiz adina tesekkür ediyorum. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin hizmetlerinin devamini diliyorum" dedi.

 

Ali Çankir: Muhtarlarimiz çalismalardan memnun

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun 2014 yilindan bu yana sosyal belediyeciligin disinda altyapi, ulasim, imar ve yol çalismalariyla ilgili köklü çözümler bulmak için birçok çalisma yaptigi söyleyen CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, "Bugün Nazilli'de degerli mahalle muhtarlarimizla bir araya gelerek muhtarlarimizin beklenti ve önerileri dinledik. Bundan sonra çizecegimiz yol haritasini belirledik, kisa sürede bunlarin çözümlerini bulacagiz. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin bugüne kadar yaptigi hizmetlerden dolayi muhtarlarimizin genel olarak önemli memnuniyetleri var. Bu anlamda Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu, hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin yüzünü asagiya düsürmedi. Bundan sonra da düsürmeyecegine eminiz. Verdigi tüm hizmetlerden dolayi Özlem Baskanimiza tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin il genelinde 6 bine yakin personeli oldugunu söyleyen Çankir, "Büyük fedakârlikla çalisan personelimiz, Özlem Baskanimizin talimatlariyla görevini en iyi sekilde yerine getiriyor. Muhtarlarimizin her birinin agzindan memnuniyetlerini duymak mutluluk verici. Ben bu anlamda tüm Büyüksehir Belediyesi personeline de yürekten tesekkür ediyorum" ifadelerini kullandi.