444 40 09
« Geri Dön

ASKİ KÖŞK KETENYERİ’NDE DEPONUN ARDINDAN SONDAJI DA TAMAMLANDI

Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) mahallelerde var olan su kaynaklarına yenilerini eklemek için çalışmalarını sürdürüyor.
Haber Tarihi: Monday, September 14, 2020

Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü (ASKI) mahallelerde var olan su kaynaklarina yenilerini eklemek için çalismalarini sürdürüyor.

Geçen günlerde deposu yenilenen Ketenyeri Mahallesi’nde simdi de yeni bir su kaynagi olusturuldu. Mahalle halkinin taleplerini degerlendiren ASKI ekipleri mahallenin farkli bir noktasinda daha sondaj çalismasi gerçeklestirdi. Böylelikle Ketenyeri’nin su ihtiyaci da uzun yillar yetecek sekilde karsilanmis oldu.

ASKI ekipleri ile koordineli sekilde çalistiklarini ve plan yaptiklarini belirten Ketenyeri Mahalle Muhtari Mithat Yalçin, “Atalarimizin bir sözü vardir. Yap koy bir tarafa lazim olur diye. Büyüksehirimiz de zamaninda burada çalismis, sondaj yeri belirlemis. Bu yaz havalarin sicak gitmesiyle ASKI'den yeni sondaj kuyusu talebinde bulunduk. ASKI de ilgilendi, 2-3 günde çalisma yapildi ve su anda suyumuz depoya akiyor. Hizmetlerinden dolayi ASKI çalisanlarina ve Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu’na halkim ve sahsim adina çok tesekkür ediyorum” dedi.