444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi salgın önlemlerini devam ettiriyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, son günlerde yeniden vaka sayısında yükselme görülen koronavirüs salgınına karşı önlemler almaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Monday, June 29, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, son günlerde yeniden vaka sayisinda yükselme görülen koronavirüs salginina karsi önlemler almaya devam ediyor. Vatandaslarin bir araya geldigi kamusal alanlarin dezenfeksiyonu devam ederken, kurulan istasyonlarda da toplu tasima araçlari basta olmak üzere araçlar dezenfekte ediliyor. Ekipler Aydin genelinde isyerlerinin dezenfeksiyonuna da devam ediyor.

Vatandaslarin yogun olarak kullandiklari alanlarda dezenfeksiyon islemlerinin araliksiz devam ettigini belirten Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, halk sagligini her seyden çok önemsediklerini vurguladi. Baskan Çerçioglu, tatil mevsiminin gelmesiyle birlikte özellikle Kusadasi ve Didim gibi tatil beldelerinde çalismalari yogunlastirdiklarini söyledi.

Baskan Çerçioglu: Tedbirleri gevsetmeyelim

Baskan Çerçioglu, vatandaslarin salgina karsi gerekli hijyen ve korunma tedbirlerini almaya devam etmeleri konusunda da uyarida bulunurken "Virüs vakalari maalesef ülke genelinde son günlerde artis göstermeye basladi. Bu da bize aldigimiz tedbirleri devam ettirmemiz gerektigini gösteriyor. Ortak kullanim alanlarinda dezenfeksiyon islemlerini araliksiz olarak sürdürüyoruz. Büyüksehir Belediyesi olarak vatandaslarimizin yogun olarak kullandigi alanlarda tam bir hijyen saglayarak salgin hastaliklara karsi tedbirlerimizi almaya devam ediyoruz. Bunun yaninda maske kullanimi ve kisisel hijyene dikkat etmek salgina karsi alinabilecek en iyi tedbirler. Vatandaslarimizi maske kullanimi, sosyal mesafe ve temizlik konularinda duyarli olmaya çagiriyorum" ifadelerini kullandi.