444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BERBER VE KUAFÖRLERİ DEZENFEKTE EDİYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 11 Mayıs’ta açılacak olan berber, kuaför ve güzellik merkezlerini dezenfekte etti.
Haber Tarihi: Friday, May 15, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Covid-19 salginin ortaya çikmasiyla birlikte basladigi dezenfekte islemlerine bu defa de berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ekledi.

Bu is yerlerinin açilmasi karari belli olduktan sonra sosyal medya hesabinda konuyla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu “11 Mayis’ta dükkanini açmaya hazirlanan berber ve kuaför hemsehrilerim; açilisinizdan sonra dükkaninizi düzenli olarak biz dezenfekte edecegiz, maskelerinizi biz verecegiz . #BirlikteBasaracagiz” demisti.

Baskan Çerçioglu’nun talimatiyla harekete geçen Çevre Koruma Daire Baskanligina bagli ekipler, berber, kuaför ve güzellik merkezlerinde dezenfekte islemlerine basladi.

Aydin Esnaf ve Sanatkârlar Odasi’ndan edinilen güncel esnaf listesi üzerinden harekete geçen Büyüksehir Belediyesi, esnaflara ulasarak randevu veriyor. Randevu listesine gün içerisinde ulasilan esnaflar sadece dezenfekte islemi için dükkanini açiyor.

Dezenfekte islemi için Büyüksehir Belediyesi’nin kendilerine ulasmasindan mutlu olduklarini belirten esnaflar Baskan Özlem Çerçioglu’na tesekkür etti.

Esnaflardan kadin kuaförü Muammer Orman, "Mekânlarimiz açiliyor ve Büyüksehir Belediyesi yanimizda bundan dolayi Baskan Özlem Çerçioglu’na çok tesekkür ediyorum" dedi.

Güzellik Uzmani Saide Akyol ise, "Büyüksehir Belediyesi bizlere ulasti.  Tek tek aranarak bilgi verildi. Baskanimiz bizleri düsündü böyle bir ayricalik yapti. Çok memnun olduk" seklinde konustu.

Berber Sedat Uyar’da, "Çok tesekkür ediyoruz Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Topuklu Efe’mize, Allah razi olsun" diyerek duygularini ifade etti.