444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi hallerde hijyeni sağlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi koronavirüs salgınına karşı üst seviye tedbirler alıyor.
Haber Tarihi: Monday, March 30, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi koronavirüs salginina karsi üst seviye tedbirler aliyor. Tedbirler kapsaminda hijyen ekipleri tarafindan Türkiye'nin neredeyse her sehrine meyve-sebze dagitimi yapilan hallerde de dezenfeksiyon islemi uygulaniyor.

Koronavirüs salginin yayilmamasi için birçok önlem alan Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan hallerde de dezenfeksiyon islemi uygulaniyor. Bölgenin en büyük hallerinden birisi olan Acarlar Hali'nde yapilan dezenfeksiyon islemiyle halde hijyen saglaniyor. Çalismalar kapsaminda meyve-sebze tasimada kullanilan kamyonlar da dezenfeksiyon isleminden geçiriliyor.

Çerçioglu: Hallerdeki hijyeni önemsiyoruz

Hallerde yapilan dezenfeksiyon çalismalariyla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu "Vatandaslarimizin sebze ve meyve ihtiyaçlarinin giderildigi hallerde de önlemler almaya devam ediyoruz. Aydin'daki hallerden çikan sebze ve meyveler neredeyse Türkiye'nin dört bir tarafina yayiliyor. Dolayisiyla hallerde aldigimiz önlemleri ve hijyen çalismalarini çok önemsiyoruz" ifadelerini kullandi.