444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi veznelerine koronavirüs önlemi

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından koronavirüs salgınına karşı tedbirler alındı.
Haber Tarihi: Monday, March 30, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan koronavirüs salginina karsi tedbirler alindi. Belediye, tedbirler kapsaminda ana hizmet binasi ve ASKI veznelerine PVC panellerle önlem aldi. PVC bölmeler sayesinde vatandaslarin personelle dogrudan temasinin önüne geçildi.

Tüm dünyayi etkisi altina alan koronavirüs salginina karsi tedbirleri en üst seviyede uygulayan Aydin Büyüksehir Belediyesi, salginin yayilmamasi için alinan tedbirlere bir yenisini daha ekledi. Büyüksehir Belediyesi ile ASKI veznelerine PVC panellerle vatandaslarin vezne personeliyle dogrudan temas etmesinin önüne geçildi. Salginin ilk dönemlerinde vezne önlerine “Mesafeni koru” uyarilari da konularak sirada bekleyen vatandaslarin da kendi aralarinda mesafelerini korumalari saglanmisti. Bunun yaninda Büyüksehir Belediyesi'nin ana hizmet binasinda termal kamerayla vatandaslarin sicaklik ölçümleri de yapiliyor.

“TÜM ÖNLEMLERI ALIYORUZ”

Salgina karsi tüm detaylari düsünerek gereken tüm önlemleri aldiklarini vurgulayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Personelimizin ve vatandaslarimizin sagligini önemsiyoruz. Bu sebeple vatandaslarimizla personelimiz arasindaki mesafenin korunmasi anlaminda tedbirler almaya ve bunlari uygulamaya devam ediyoruz” dedi. Koronavirüs salginina karsi Aydin genelinde yapilan çalismalarla ilgili de bilgi veren Baskan Çerçioglu, mobil hijyen ekiplerinin 24 saat esasina göre çalismaya devam ettigini, Aydin genelinde ihtiyaç duyulan her yerde dezenfeksiyon islemi uygulandigini ifade etti.