444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden “evinden çıkamayan” 65 yaş üstü vatandaşlara 50 metreküp su desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Elektronik Kartlı Sayaçlı sisteme dahil olan 65 yaş üstü su abonelerine 50 metreküp içme suyu yüklemesi yaptı.
Haber Tarihi: Saturday, March 28, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Aydin Su ve Kanalizasyon Idaresi Genel Müdürlügü, Elektronik Kartli Sayaçli sisteme dahil olan 65 yas üstü su abonelerine 50 metreküp içme suyu yüklemesi yapti. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Bu zor günlerde özellikle 65 yas üstü vatandaslarimiza hizmetlerimizle destek olmaya devam edecegiz” dedi.

Coronavirüs salginina karsi risk grubunda oldugu için evden çikamayan 65 yas üstü vatandaslarimizi Aydin Büyüksehir Belediyesi yalniz birakmiyor. ASKI tarafindan hayata geçirilen uygulamayla Elektronik Kartli Sayaçli (EKS) sisteme dahil olan 65 yas üstü su abonelerine 50 metreküp içme suyu yüklemesi yapildi. Belediye bu uygulamayla vatandaslarin kartlarina uzun süre kullanabilecekleri miktarda yükleme yapmis oldu.

ÇERÇIOGLU: 7 GÜN 24 SAAT HIZMET VERIYORUZ

Konuyla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Sokaga çikma yasaginin ilk gününden itibaren yasanabilecek olumsuzluklarin önüne geçtik. Özellikle 65 yas üstü vatandaslarimiz risk grubunda ve sagliklarini korumak için evde kalmalari çok önemli. Genç kadrolarimizla onlara 7 gün 24 saat hizmet veriyoruz. Aydin Büyüksehir Belediyesi olarak onlari hiç yalniz birakmayacagiz. Gerektigi takdirde ilave tedbirler de alacagiz. Her türlü ihtiyaçlarini 7 gün 24 saat ulasabilecekleri 444 40 09 numarali Hizli Çözüm Merkezi’ne iletmeleri yeterli, biz derhal yerine getirecegiz” dedi. Baskan Çerçioglu ayrica Aydin’da hiçbir abonenin bu süreçte suyunun kesilmeyecegini hatirlatti.