444 40 09
« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi durakları ve yolları dezenfekte ediyor

Türkiye'de de vaka sayısı hızla artan coronavirüs salgınına karşı tedbirler almaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın genelindeki duraklar ile cadde ve meydanları da dezenfekte ediyor.
Haber Tarihi: Saturday, March 28, 2020

Türkiye'de de vaka sayisi hizla artan coronavirüs salginina karsi tedbirler almaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, Aydin genelindeki duraklar ile cadde ve meydanlari da dezenfekte ediyor. Büyüksehir Belediyesi tarafindan, talep eden her kurum ve kurulusa da dezenfeksiyon destegi saglaniyor.

Merkez Efeler ilçesinde en islek olan Hükümet, Adnan Menderes, Atatürk, Dogu Gazi, Bati Gazi ve Egemenlik bulvarlari basta olmak üzere cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon islemi sürüyor. Dezenfeksiyon islemi 17 ilçenin yani sira büyük mahallelerde de yapiliyor. Ekipler gece de çalismalarini sürdürürken, vatandaslar yapilan çalismalar ve alinan önlemler için Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

KURUMLARA DEZENFEKSIYON DESTEGI VERILIYOR

Büyüksehir Belediyesi'nin dezenfeksiyon ekipleri, talep eden her kuruma da dezenfeksiyonla ilgili destek veriyor. Eczaneler basta olmak üzere simdiye kadar aralarinda kaymakamlik, polis, jandarma noktalarinin da aralarinda bulundugu binlerce noktada dezenfeksiyon islemi uygulandi. Çalismalar kapsaminda il genelindeki cezaevleri, okullar, postaneler, otobüs ve minibüs terminalleri, tüm toplu tasima araçlari, camiler, itfaiye binalari, otoparklar gibi ortak kullanim alanlarinin tamami dezenfekte edildi ve belirli periyotlarla dezenfekte edilmeye de devam ediliyor.