« Geri Dön

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden “Dezenfeksiyon İstasyonu”

Aydın Büyükşehir Belediyesi, coronavirüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında “Dezenfeksiyon İstasyonu” kurdu.
Haber Tarihi: Saturday, March 28, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, coronavirüs salginina karsi alinan önlemler kapsaminda “Dezenfeksiyon Istasyonu” kurdu. Uygulamanin ücretsiz oldugunu vurgulayan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Çerçioglu dezenfektan ihtiyaci olan ve kamuya hizmet veren bütün araçlarin bu istasyondan yararlanabilecegini söyledi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'nin Ata Mahallesi Jandarma Caddesi'ndeki santiyesinde kurulan “Dezenfeksiyon Istasyonu”ndan sehir içi minibüsleri, taksiler, nakliye araçlari, kamuya ait araçlar yararlanabilecek.  Konuyla ilgili açiklama yapan Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, "Toplum sagligi açisindan bütün toplu ulasim araçlarinin düzenli araliklarla dezenfekte edilmesi gerekiyor. Vatandaslarimizdan ve kurumlardan gelen yogun talep dogrultusunda dezenfekte istasyonumuzu kurduk. Araçlarini dezenfekte ettirmek isteyen tüm toplu tasima araç sahiplerine ve bütün kurumlara kapilarimiz açik. Üstelik bu hizmeti ücretsiz olarak sunuyoruz" ifadelerini kullandi.