« Geri Dön

Aydınlılar Başkan Çerçioğlu'na kulak verdi

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşımda almış olduğu tedbirler sonuç vermeye devam ediyor.
Haber Tarihi: Saturday, March 28, 2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin ulasimda almis oldugu tedbirler sonuç vermeye devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'nun koronavirüs salginindan dolayi yaptigi "Evde kal, saglikli kal" çagrisina kulak veren Aydinlilar toplu tasima kullanmamaya basladi. Belediye otobüslerini kullanan vatandas sayisi yüzde 10'a düstü.

Baskan Çerçioglu tarafindan 13 Mart'tan itibaren sefer sayilarinin azaltilmasi talimati verilen belediye otobüslerinin bu tarihte 25 bin olan yolcu sayisi dün itibariyla 2 bin 400'e düstü. Koronavirüs salginina karsi alinan tedbirler kapsaminda belediye otobüsleri su anda sadece mesai saatlerinde hizmet veriyor. Baskan Çerçioglu ise Aydinlilarin zorunlu olmadikça disariya çikmamalari ve evde kalmalari çagrisini yineledi.