444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NAZİLLİ"DE ÇALIŞIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli ilçesindeki çalışmalarını daha da artırdı. Büyükşehir Belediyesi bürokratları Nazilli'de devam etmekte olan ve Yıldıztepe Mahallesi'nde Muammer Hastepe Caddesi üzerindeki koşu yolunda yapılacak çalışmaları inceledi.
Haber Tarihi: Wednesday, November 6, 2019

Aydin Büyüksehir Belediyesi Nazilli ilçesindeki çalismalarini daha da artirdi. Büyüksehir Belediyesi bürokratlari Nazilli'de devam etmekte olan ve Yildiztepe Mahallesi'nde Muammer Hastepe Caddesi üzerindeki kosu yolunda yapilacak çalismalari inceledi.

Nazilli'ye bagli Zafer ve Istiklal mahallerinin muhtarlariyla da bir araya gelen Büyüksehir Belediyesi bürokratlari muhtarlarin taleplerini dinledi. Bunun yaninda Güzelköy ve Dallica mahallelerinde Büyüksehir Belediyesi'nin Çevre Koruma Kontrol Dairesi Baskanligi, Park ve Bahçeler Dairesi Baskanligi ile ASKI tarafindan koordineli yürütülen çalismalar da yerinde incelendi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin her zaman yanlarinda oldugunu ve hizmetlerle ilgili sürekli bilgilendirdiklerini ifade eden muhtarlar, yapilan çalismalar için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.