444 40 09
« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR ADA SAHİLLERİNİ YAZA HAZIRLIYOR

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi'yle koordineli bir çalışma yürüterek Kuşadası'nı yaz sezonuna hazırlamaya başladı.
Haber Tarihi: Friday, May 10, 2019

Kusadasi içerisinde yapilan çalismalarin yani sira sahiller de özel araçlarla yaza hazir hale getiriliyor.

Geçen yillarda oldugu gibi yapilan çalismalarla Kusadasi sahillerinde bu yil da sadece Aydin Büyüksehir Belediyesi'nde bulunan özel eleklerle kumlar küçük çöplerden arindirilirken özel ögütücülerle de küçük taslar kum haline getiriliyor. Sahillerdeki kumun kalitesini artirmak için yapilan islemlerle Kusadasi yaz sezonuna hazir hale getirilmis olacak.

Sezonu erken açan tatilciler ise bir taraftan denizin keyfini çikartirken bir taraftan da yapilan çalismalari izledi. Yapilan çalismalarin Kusadasi'na deniz-kum-günes tatili için gelenleri çok mutlu edecegini belirten tatilciler ve Kusadalilar, Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkürlerini iletti.

Baskan Çerçioglu uygulamanin geçen yillarda oldugu gibi bu yil da yaz boyunca araliklarla devam edecegini belirtti. "Sahillerimizde kum kalitesini üst seviyede tutmak sahillerimizi tercih eden tatilcileri memnun ediyor " ifadelerini kullanan Baskan Çerçioglu, "Kusadasi deniz, kum ve günesle bütünlesmis bir tatil beldemiz. Misafirlerimizin tatillerini daha mutlu ve huzurlu geçirmeleri için Kusadasi Belediyemizle birlikte çalismaya devam edecegiz. Bu yaz da Kusadasi için çok güzel olacak. Tüm tatilcileri tatillerini Aydin'da geçirmeye davet ediyorum" dedi.

Diger taraftan Büyüksehir Belediyesi ve Kusadasi Belediyesi çevre temizlik ekipleri koordineli olarak Kusadasi genelinde temizlik çalismalarina da devam ediyor.