« Geri Dön

BÜYÜKŞEHİR SATRANÇ TURNUVASINA YOĞUN İLGİ

Aydın Büyükşehir Belediyesi kültür merkezlerinin düzenlediği Geleneksel Satranç Turnuvası bu yıl da büyük ilgi gördü.
Haber Tarihi: Saturday, May 11, 2019

Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nde düzenlenen yarismaya yaklasik 200 ögrenci katilirken çocuklarini bekleyen veliler de turnuvayi ilgiyle takip ettiler.

Birbirleriyle yarisan ögrenciler hünerlerini sergilerken zaman zaman büyük heyecan yasadilar. Kurslara katilan minik satranç ustalari, düzenlenen yil sonu turnuvasinda kiran kirana mücadele etti.

Yogun katilimla gerçeklesen turnuvanin sonunda basarili olan küçüklere çesitli hediyeler de armagan edildi.

Satranç turnuvasina katilan ögrencileri tebrik eden Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, “Çocuklarimiz en degerli varliklarimizdir. Çocuklarimiz iyi bir egitim alarak milletine hayirli bireyler olarak yetismeliler. Çocuklarimizi kötü aliskanliklardan uzak tutmak ve iyi zaman geçirmelerini saglamak amaciyla kültür merkezlerinde iyi bir egitim ve çesitli turnuvalar gerçeklestiriyoruz. Satranç turnuvasina katilan ve basarili olan ögrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.