444 40 09
« Geri Dön

BAĞARASI’NDAN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA BÜYÜK DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazar ziyaretleriyle Aydınlılarla buluşmaya devam ediyor.
Haber Tarihi: Tuesday, January 29, 2019

Bagarasi'nda pazar ve esnaf ziyareti gerçeklestiren Baskan Çerçioglu ve Söke Belediye Baskan Adayi Levent Tuncel'e vatandaslar tam destek verdiklerini söyledi.

Bagarasi ziyaretinde Baskan Çerçioglu'na Levent Tuncel'in yani sira CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, CHP Söke Ilçe Baskani Hüseyin Akkaya eslik etti.

Vatandaslardan yogun ilgi gören Baskan Çerçioglu, pazarci esnafiyla sohbet edip hayirli isler diledi. Vatandaslar, Bagarasi'nin altyapisini tamamen yenileyecek olan Baskan Çerçioglu'na tesekkür edip kendisine ve Baskan Tuncel'e önümüzdeki yerel seçimde tam destek vereceklerini söyledi.

Vatandaslara destekleri için tesekkür eden Baskan Çerçioglu “Bagarasi'na ve Söke'ye yatirimlarimiz Levent Baskan'la önümüzdeki dönemde de hiz kesmeden devam edecek. Bagarasi’nin altyapisini yeniliyoruz. Yaklasik 10 milyon liralik yatirim yaptigimiz hattin yüzde 85’ini bitirdik. Ekiplerimiz geceli gündüzlü çalisarak çalismalarini kisa bir sürede bitirecek. Bundan sonra Bagarasi'nda uzun zaman altyapi sorunu yasanmayacak” ifadelerini kullandi.

Ögle yemeginde kendisini sofraya buyur eden bir esnafin teklifini kirmayan Baskan Çerçioglu ve Baskan Tuncel, esnafin ailesiyle birlikte yemek yedi. Baskan Çerçioglu aileye davetleri için tesekkür edip hayirli isler diledi.