444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU KARACASULU KADINLARIMIZLA BULUŞTU

Aydınlı kadınlarla buluşmalarına devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na Karacasulu kadınlardan da tam destek geldi.
Haber Tarihi: Monday, January 28, 2019

Karacasulu vatandaslar önümüzdeki yerel seçimde de, kendilerini basariyla temsil eden Baskan Çerçioglu'nu ve Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici'yi desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan ilçeye kazandirilan Karacasu Kültür Merkezi'nde gerçeklestirilen bulusmada Baskan Çerçioglu'na Karacasu Belediye Baskani Mustafa Büyükyapici, CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir, CHP Karacasu Ilçe Baskani Mesut Büyükgümüs, IYI Parti Karacasu Ilçe Baskani Aydin Güvendi, IYI Parti Karacasu Ilçe Kadin Kollari Baskani Dilek Güvendi ile çok sayida sivil toplum örgütünün temsilcisi eslik etti.

Kendisini karsilayanve Karacasu Kültür Merkezi'ne sigmayan coskulu kalabaliga tesekkür eden Baskan Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi'nin Aydin'a birçok yatirim yaptigini ve yapmaya devam edecegini söyledi. Çine’de ve Koçarli’da açilan kadin kooperatiflerinden birisinin de Karacasu'da kuruldugunun ve çok yakin zamanda hayata geçeceginin müjdesini veren Baskan Çerçioglu “Amacimiz kadinlarin ekonomik olarak özgür olmalari. Gördügünüz gibi bos konusmuyoruz, çalisiyoruz. Evde tencerenin nasil zor kaynadigini biz kadinlar daha iyi biliyoruz. Bu sebeple kadinlarimizin ekonomik olarak kalkinmalarini saglayacak yatirimlarimiz, çalismalarimiz önümüzdeki dönemde de devam edecek” dedi.

Zor durumda kalan çiftçinin her zaman yaninda olmaya devam edeceklerinin altini çizen Baskan Çerçioglu “Çiftçimizin bir yil emek vererek, para dökerek ürettigi mahsulünü tarlada birakmayiz. Zor durumda kalan çiftçimizin imdadina Hizir gibi yetisiriz. Ege Et'le baslattigimiz çalismalari, Ege Yem'le ve önümüzdeki hafta da Ege Süt'le hayata geçiriyoruz. Üreticilerimiz Ege Yem'den; en pahali olan girdi kalemi olan yemi piyasaya göre yüzde 10 daha ucuza alacak. Önümüzdeki haftadan itibaren de Ege Et marketlerinde çig sütü de vatandaslarimiza tüketimine sunuyoruz. Biz her zaman çiftçimizin yanindayiz" dedi.

Baskan Çerçioglu "50 yilda yapilmayani yaparak 5 yilda Karacasu'ya 51 milyon liralik yatirim yaptik" ifadelerini kullandi.

Kendisini desteklemeye gelen herkese tesekkür eden Baskan Çerçioglu’nun  “Aydin’in insanlari zekidir, vefalidir; kendisine hizmet edeni de etmeyeni de unutmaz” sözleri uzun süre alkislandi.

Baskan Çerçioglu toplanti öncesinde ve sonrasinda Karacasu Pazari'ni ve esnafi da ziyaret edip vatandaslara hayirli isler diledi.