444 40 09
« Geri Dön

GÜREŞSEVERLERDEN BAŞKAN ÇERÇİOĞLU'NA TAM DESTEK

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 25. Geleneksel Atça Deve Güreşleri'ne katıldı.
Haber Tarihi: Sunday, January 27, 2019

Gittigi her yerde oldugu gibi Atça'da da vatandaslardan büyük ilgi gören Baskan Çerçioglu beraberindeki heyetle birlikte el ele vererek vatandaslari selamladi. Vatandaslar Baskan Çerçioglu ve beraberindeki heyete büyük ilgi gösterip alkislar ve tezahüratlarla karsilik verdi.

25. Geleneksel Atça Deve Güresleri'nde Baskan Çerçioglu'nun yani sira ev sahibi Sultanhisar Belediye Baskani Osman Yildirimkaya, IYI Parti Aydin Milletvekili Adnan Sezgin,  IYI Parti Aydin Il Baskani Cemal Sari, IYI Parti Nazilli Belediye Baskan Adayi Kürsat Engin Özcan, CHP Yenipazar Belediye Baskan Adayi Mehmet Yüsran Erden, CHP Sultanhisar Ilçe Baskani Ünsal Ünal, IYI Parti Nazilli Ilçe Baskani Durmus Kural, CHP Yenipazar ilçe Baskani Sergül Duransoy ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de katildi.

Baskan Çerçioglu, Aydin Büyüksehir Belediye Kupasi'nda güresen develerin sahiplerine kupalarini Baskan Yildirimkaya ile birlikte verdi. Yildirimkaya ayrica Baskan Çerçioglu'na deve güreslerine verdigi desteklerden dolayi bir plaket takdim etti.

Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin destegiyle Sultanhisar Belediyesi tarafindan düzenlenen Atça Arenasi’ndaki güreslerde Türkiye genelinden 140 pehlivan deve güresti. Güreslerde Baskan Çerçioglu adina da “Topuklu Efe” adli deve güresti.