444 40 09
« Geri Dön

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU GÖZPINAR MAHALLESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Aydınlılarla yaşadıkları yerlerde buluşmaya devam eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Efeler ilçesine bağlı Gözpınar Mahallesi'ni ziyaret etti.
Haber Tarihi: Friday, January 25, 2019

Mahalleye CHP Aydin Il Baskani Ali Çankir, CHP Efeler Belediye Baskan Adayi Mehmet Fatih Atay, CHP Aydin Il Kadin Kollari Baskani Ayse Özdemir ile birlikte gelen Baskan Çerçioglu’na mahalleli kadinlar büyük ilgi gösterdi.

Kadinlar mahallenin girisinde karsiladiklari Baskan Çerçioglu'na evlerinde yetistirdikleri çiçeklerden bir buket çiçek ve yazma hediye etti.

Kendisini köy kahvehanesinde misafir eden kadinlarla birlikte oturan Baskan Çerçioglu “Kadinlarimizin Aydin'da yapacagi daha çok is var. Kadinlarimizin destegiyle Aydin'a daha uzun yillar hizmet vermeye devam edecegiz. Destekleriniz için çok tesekkür ederim” diye konustu.

Mahalleden askere gidecek yedi gence de hayirli teskereler dileyen Baskan Çerçioglu “Bugün çocuklarimizi askere ugurluyoruz, insallah teskerelerini aldiklarinda da geliriz. Sag salim gidip gelsinler. Allah'a emanet olun, sizlerle gurur duyuyoruz” diye konustu.

Mahallelilerle sohbet eden Baskan Çerçioglu, vatandaslarin Sari Civciv taleplerinin de hemen yerine getirilecegini söyledi. Vatandaslar mahallerine verilen hizmetler ve yapilmaya baslanan mahalle yolu için Baskan Çerçioglu'na tesekkür etti.

Kendisini ve Mehmet Fatih Atay'i destekleyeceklerini söyleyen vatandaslara tesekkür eden Baskan Çerçioglu mahallelilerle birliktelik pozu verdi.