444 40 09
« Geri Dön

Büyükşehir Fırtına Mesaisi Yaptı

Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri Aydın genelinde yaşanan fırtınanın sebep olduğu olumsuzlukları ortadan kaldırmak için aralıksız çalışıyor.
Haber Tarihi: Friday, January 25, 2019

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, vatandaslari yasanabilecek olumsuzluklara karsi tedbirli olmalari çagrisinda bulundu.

Aksam saatlerinde siddetini artiran saganak yagis ve siddetli rüzgar Aydin genelinde etkisini hissettirdi. Büyüksehir Belediyesi'nin kis boyunca 24 saat esasina göre çalismalarini sürdüren ekipleri ise yardima ihtiyaç duyan vatandaslarin yardimina kostu. Ekipler Efeler, Nazilli, Kusadasi, Didim ve Söke’de asiri yagislardan dolayi zarar gören agaçlara hemen müdahale ederek kaldirdi.

Ekipler hafta ortasindan bu yana Aydin genelinde yerlesim yerlerinde olumsuz durum yaratabilecek agaçlari ve yapilari kontrolden geçiriyordu.

Saganak yagisin ve siddetli rüzgarin hafta sonu boyunca Aydin genelinde etkisini gösterecegini hatirlatan Baskan Çerçioglu, vatandaslarin can ve mal güvenlikleri için ihtiyaç duyduklari her anda vakit kaybetmeden Büyüksehir Belediyesi'nin  44 40 09 numarali Hizli Çözüm Merkezi'ni veya itfaiyenin 110 numarali acil hattini aramalarini istedi.