« Geri Dön

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI 12.09.2023 TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Duyuru Tarihi: Tuesday, September 26, 2023

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI 12.09.2023

TARİHLİ I. BİRLEŞİM MECLİS KARAR ÖZETLERİ

Karar No:306

Karar: Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.08.2023 tarihli Ağustos Ayı Meclis Toplantısının II. Birleşimine ait zabıt özetinin okunan haliyle kabulüne toplantıya katılan üyelerin oybirliğiyle karar verildi.

Karar No:307

Karar: Efeler İlçesi Cuma Mahallesi, Egemenlik Bulvarı Özgecan Parkı içerisinde, Mimar Sinan Mahallesi, Yüksel YALOVA Çocuk Kültür Merkezi bahçesinde, Meşrutiyet Mahallesi, İsmet Sezgin Parkı içerisinde ve Söke İlçesi Yenikent Mahallesi 103 sokak üzerinde bulunan park alanındaki noktaların 5393 sayılı Belediye Kanununun 75.maddesinin (d) bendi uyarınca bedelsiz olarak 1 (bir) yıl süreyle Aydın Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilmesine ve bu kapsamda protokol düzenlenmesine, düzenlenecek protokolün imzalanması için Büyükşehir Belediye Başkanına yetki verilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.

Karar No:308

Karar: Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine kalan süreyi tamamlamak üzere Meclis Üyesi Ayşe ÖZDEMİR’ in asil üye olarak seçilmesine toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.