AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OKULA BAŞLAYAN KÜÇÜKLERİ UNUTMADI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgınına karşı il genelinde önlemler almaya devam ediyor.
Haber Tarihi: 28.09.2020
|

Aydin Büyüksehir Belediyesi, koronavirüs salginina karsi il genelinde önlemler almaya devam ediyor. Ekipler Aydin genelinde gece-gündüz dezenfeksiyon islemine devam ederken okullarin açilmasiyla birlikte okula baslayan küçükler de unutulmadi. Büyüksehir Belediyesi ekipleri Aydin genelinde her sabah okul önlerinde maske dagitimini sürdürüyor.

Koronavirüs salginina karsi il genelinde tedbirler almaya devam eden Aydin Büyüksehir Belediyesi, talepte bulunan tüm kamu kurumlarini düzenli olarak dezenfekte ediyor. Aydin genelinde cadde ve bulvarlar Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Baskanligi ekipleri tarafindan ilaçli suyla düzenli olarak yikanirken, kurulan dezenfeksiyon istasyonlarinda da kamuya hizmet veren araçlar basta olmak üzere gelen tüm araçlar dezenfekte ediliyor.

Diger taraftan esnaflar basta olmak üzere vatandaslara hijyen kitleri ve maske dagitimina devam eden ekipler okullarin açilmasiyla birlikte okul önlerinde ögrencilere maske dagitimini sürdürüyor. Aileler uygulamadan duyduklari memnuniyeti ifade ederken, çocuklari da unutmadigi için Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu'na tesekkür etti.

 

|