Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Çalışmalarını Sürdürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Nazilli'den Kuşadası'na Aydın'ın dört bir tarafında yol çalışmalarına devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi Fen Isleri Dairesi Baskanligi ekipleri Nazilli'den Kusadasi'na Aydin'in dört bir tarafinda yol çalismalarina devam ediyor.

Ekipler Sultanhisar'da Kavakli Mahallesi yolunda asfaltlama öncesi kazi çalismasi yaparken Malgaçemir-Kumasdere yolunda da sathi kaplama çalismasini tüm hiziyla sürdürüyor.

Efeler'de Dogu Gazi Bulvari'nda altyapi çalismasini bitiren ekipler burada da sicak asfalt öncesi kazi çalismasina basladi. Ekipler Kusadasi'nda da çalisirken Kasim Yaman Caddesi'nde yine sicak asfalt öncesi kazi çalismasi yapiliyor. Diger taraftan ekipler Nazilli'te de Ovacik - Küplü mahallelerinde sathi kaplama çalismalarina devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Büyüksehir Belediyesi yol yapim ekiplerinin yaz aylari boyunca araliksiz çalismaya devam edeceklerini belirtti.