Halk Ege Et Kuşadası Sevgi Plajı'nda Şube Açıyor

Aydınlıları ve İzmirlileri kaliteli, hijyenik ve ekonomik yerli etin yanı sıra doğal ürünlerle de buluşturmaya devam eden Halk Ege Et, büyümeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020
|

Aydinlilari ve Izmirlileri kaliteli, hijyenik ve ekonomik yerli etin yani sira dogal ürünlerle de bulusturmaya devam eden Halk Ege Et, büyümeye devam ediyor. Aydin Büyüksehir Belediyesi'nin bir istiraki olan Halk Ege Et, Kusadasi Sevgi Plaji'nda yarin açilacak yeni subesiyle Kusadasi sakinlerine ve tatilini Kusadasi'nda geçirenlere hizmet vermeye baslayacak.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskani Özlem Çerçioglu, Aydin geneline yayilmis 13 subesiyle hizmet veren Halk Ege Et'in yeni açilacak Sevgi Plaji marketinde de Kusadasi sakinlerini kaliteli ürünlerle bulusturmaya devam edeceklerini ifade etti. Baskan Çerçioglu, "Vatandaslarimiza kaliteli hizmet vermek için çiktigimiz yolda market sayimizi her geçen gün artiriyoruz. Halk Ege Et'te vatandaslarimizi kaliteli, hijyenik ve ekonomik yerli etle bulusturuyoruz. Kusadasi sakinlerini yeni açacak oldugumuz Halk Ege Et subesine bekliyoruz. Vatandaslarimizi kaliteli ürünlerle bulustururken yerli üreticimizi de desteklemeye devam edecegiz" seklinde konustu.

 

 

|