Büyükşehir Belediyesi Kurtuluş Günü İçin Şiir Yarışması Düzenliyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler diyarı Aydın'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir şiir yarışması düzenliyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Efeler diyari Aydin'in düsman isgalinden kurtulusunun 98. yildönümü etkinlikleri kapsaminda bir siir yarismasi düzenliyor.

5., 6., 7. ve 8. sinif ögrencilerinin katilabilecegi yarismada katilimcilarin eserlerini en geç 1 Eylül Sali günü teslim etmesi gerekiyor. Serbest yazim teknigiyle yazilabilecek siirlerin daha önce bir yarismaya katilmamis ve yayimlanmamis olmasi gerekiyor.

Yarismada dereceye giren katilimcilara ödülleri 7 Eylül Pazartesi günü Aydin Atatürk Kent Meydani'nda düzenlenen törenle verilecek.

Aydin Büyüksehir Belediye Baskan Özlem Çerçioglu, tüm katilimcilara basarilar diledi.