Büyükşehir'den Ovacık Yoluna Sathi Kaplama

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Nazilli'nin merkez ve kırsal mahallelerine hizmet götürmeye devam ediyor.
Haber Tarihi: 14.09.2020

Aydin Büyüksehir Belediyesi, Nazilli'nin merkez ve kirsal mahallelerine hizmet götürmeye devam ediyor.

Aydin Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin daha güvenli ve konforlu yollarda seyahat edebilmeleri için yol çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Fen isleri Daire Baskanligi ekipleri, Nazilli'de yaptigi çalismalar kapsaminda Büyüksehir Belediyesi'nin sorumlulugunda bulunan yollarda yol yapim, bakim ve onarim çalismalarina devam ediyor. 2020 yili asfalt kaplama programi dahilinde olan 4 kilometrelik Ketenova-Küplü-Ovacik yolunda baslatilan sathi kaplama çalismalari tamamlandi.

Ovacik Mahalle Muhtari Ercan  Koç, "Özlem Baskanimizdan Allah razi olsun. Istek ve taleplerimizi Büyüksehir Belediyesi yetkililerine iletiyoruz ve hepsi sirayla yapiliyor. Hizmetlerin devami diliyoruz. Mahallem adina Özlem Hanim'a ve ekiplerine çok tesekkür ediyorum" dedi.